logo

LOKALNI BIO ZAJTRK

Zavezali smo se, da bomo našim gostom ponujali samo najboljše in da bomo sledili smernicam trajnostnega razvoja, zato vam za krepak začetek dneva ponujamo lokalnim bio zajtrkom. Sestavine so v največji možni meri lokalnega izvora, nosijo certifikat bio ali pa so domače proizvodnje.

  • Sestrična Mojca Hlebanja iz Srednjega Vrha nam dobavlja domače mleko, trde sire, mehke sire, v oljčnem olju vložen sir ter navadne in sadne jogurte, občasno pa tudi skuto.
  • Kosmiči so slovenskega izvora, žal jih je lokalno nemogoče dobiti. Imajo certifikat bio, ponujamo pa ovsene in pirine kosmiče.
  • Med je iz domače kmetije, medtem ko naše marmelade proizvajamo na domači ali na sosednjih kmetijah.
  • Suho sadje je domače, saj imamo za našo hišo velik vrt, ki ponuja široko raznolikost sadja, ki ga sušimo ali predelujemo. Vrt ni bil še nikoli škropljen, ob gojenju zelenjave za lastno uporabo pa se poslužujemo predvsem permakulture in sonaravnega gojenja.
  • Zeliščni čaji so domači, narejeni iz 33 zelišč, prodaja in proizvaja pa jih trgovina s slovenskimi izdelki Židana Marela v Kranjski Gori.
  • Kava, čaji, kakav sladkor in instant kava nosijo certifikat pravične trgovine FAIR TRADE s katerim upamo, da dodamo vsaj kamenček v družbeno odgovornost in skrb za človeka na drugem koncu sveta.

 

Nočitev z zajtrkom že od 19,90 EUR na osebo.*
kodo ‘ZIMAZIMABELA’ vam ponujamo poseben 15% popust ob rezervaciji vsaj dveh nočitev preko spodnjega obrazca ali klica na + 386 31 479 087. Več o ponudbi preberite tukaj>> 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE