logo

ZDRAVI MATERIALI

Zdravje in dobro počutje gostov je naša prioriteta, zato smo pri obnovi uporabljali izključno naravne materiale in stare tehnike gradnje. Ohranili smo leseno konstrukcijo hiše in lesena tla, na katerih je sedaj moderni parket, stene so obdelane z apneno izravnalno maso in pobarvane izključno z apnenimi barvami, ki v prostoru uravnavajo vlago in preprečujejo razvoj plesni. Pohištvo je narejeno iz prvovrstnega masivnega macesnovega lesa, obdelano pa je zgolj z voski in olji na naravni osnovi, kar velja tudi za vso pohištvo, ki je restavrirano, zato je še toliko bolj pomembno, da ga gostje uporabljajo previdno in s skrbjo.

Naše brisače in posteljnina so narejene iz 100% bombaža, ki je certificiran ekološki, nosi pa tudi fair trade certifikat, tako da so materiali zdravi in okolju prijazni ob njihovi proizvodnji pa ne prihaja do izkoriščanje delavcev ali otrok.

Nočitev z zajtrkom že od 25,28 EUR na osebo.*
kodo ‘ZIMAZIMABELA’ vam ponujamo poseben 15% popust ob rezervaciji vsaj dveh nočitev preko spodnjega obrazca ali klica na + 386 31 479 087. Več o ponudbi preberite tukaj>> 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE