logo

Paketi doživetij v Kranjski Gori

Paketi doživetij v Kranjski Gori…

…oblikovani z mislijo na želje gosta, na njegovo udobje v objemu čudovite narave.

 • VANDRANJE S KOLESOM (3-7 dni)

  Iščete idejo, kako preživeti aktiven oddih z družino ali prijatelji? Obiščite nas in si privoščite nepozabne kolesarske izlete po dolini ter sosednjih državah z obiskom prečudovitih jezer ter  dih jemajočimi razgledi. Vedno smo vam z nasmehom na obrazu pripravljeni pomagati načrtovati vaš kolesarski izlet po okoliških lepotah.

  Poskrbljeno je za vse od cestnega do gorskega kolesarjenja. Za tiste, ki pa si želijo malo bolj adrenalinsko obarvano izkušnjo pa priporočamo obisk Bike Parka v Kranjski Gori.  

  NAPREJ K PONUDBI IN CENI

 • LAHKIH NOG NAOKROG (3-7 dni)

  Pohodniški paketi v Julijskih Alpah

  Že sam pogled na  mogočne očake nas vabi, da jih pobliže spoznamo in zadihamo svež zrak ter občudujemo lepote narave z njihovih vrhov.  Od lahkih pohodnih poti, senožeti do pravljičnih brezpotij vse do mogočnih gora vam nudi ta naša prelepa dolina. 

  NAPREJ K PONUDBI IN CENI

   

   

 • ZIMSKE POČITNICE

  zimske počitnice v Kranjski Gori

  Si želite neskončne zabave na snegu v zimski Kranjski Gori?  Čakajo vas bela smučišča, sankaške proge, zimske pohodne vasi, tek na smučeh in še več.

  Vabljeni, da preživite vaše počitnice v prenovljeni domačiji z ekološkim certifikatom in spoznate kulturno dediščino naše družine in regije. 

  V tej posebni ponudbi NOČITEV ŽE OD 24,90 EUR/osebo/noč.

   

  NAPREJ K PONUDBI IN CENI

   

 • DRUŽINSKI ODDIH (4 dni za 4 osebe)

  spomladanski oddih Kranjska GoraPrebudite se skupaj z svojo družino in uživajte ob žvrgolenju ptic, neponovljivem sončnem vzhodu nad vršaci, užijte dan v družbi prebujajočih se travnikov ter čarobnih gozdov, poiščite svoj skriti kotiček na obali jezera ter z nasmehom na ustnicah končajte dan v družbi sončnega zahoda prežetega z barvami samo za vas.

  NAPREJ K PONUDBI IN CENI

   

   

   

 • PAKET AKTIVNE POČITNICE (3 dni za 2 osebi)

  Jesen Kranjska GoraŽe sam pogled na mogočne vrhove vas vabi, da jih pobliže spoznate in zadihate svež zrak ter občudujete lepote narave. Vabimo vas, da  z nami delite vaše zgodbe o doživetjih v Zgornjesavski dolini in preživite nepozabne trenutke v Sobah z zgodbo Pr’Gavedarjo, ponosnem imetniku  zlatega certifikata za trajnostni turizem Travelife.

  NAPREJ K PONUDBI IN CENI •