logo
Preprosta soba s pridihom domačnosti je posvečena Jakatu, hlapcu, ki je vsa leta svojega življenja pomagal na naši domačiji. Soba vam s svojo preprostostjo nudi brezskrbni počitek, s sodobno opremo vam zagotavlja brezmejno ugodje, celotno podobo pa zaokroži vrhunski tekstil priznane slovenske modne oblikovalke Almire Sadar. V Jakovi sobi sta vam na voljo tudi hladilnik in TV, v celotni hiši pa lahko uporabljate brezplačen WIFI dostop.

REZERVIRAJ TO SOBO

Več >>

Naša največja soba, polna vabljive domačnosti in tople atmosfere, nosi ime po ljubeznivi Mami Mariji. V čudoviti, svetli štiri posteljni sobi vas bo pričakalo vse udobje, ki ga potrebujete za sproščujoče bivanje. V sobo je vgrajena unikatna kopalnica s tušem in straniščem, plazma TV in hladilnik, na voljo pa je tudi neomejen dostop do brezžičnega omrežja.

REZERVIRAJ TO SOBO

Več >>

Teta Silva je bila vedno nasmejana in dobrega zdravje, na domačiji pa je preživela dobršen del svojega življenja, bila je sošolka od mame Marije in je na domačijo prišla kot pomoč stari mami. Tukaj je ostala dolga leta, nam pa je predstavljala babico, ki je nikoli nismo spoznali.
Soba je troposteljna, z vsem udobjem, ki ga potrebujete za prijetno bivanje.

REZERVIRAJ TO SOBO

Več >>

Tata Franc je bil gospodar domačije dolga leta, domačijo je uspešno vzdrževal in reševal pred propadom.
Stanovanje je troposteljno, z vsem udobjem, ki ga potrebujete za prijetno bivanje: kuhinja in hladilnik, unikatno kopalnico ter pult z umivalnikom, brezplačni WiFi in plazma TV ter dodatno ležišče – divan

REZERVIRAJ TO SOBO

Več>>

TATEK JANEZ je sedanji gospodar domačije Pr’ Gavedarjo. Je predan okoljevarstvenik, zaščitnik Zelencev (izvira Save Dolinke) in velik zagovornik ekološkega čebelarjenja. Soba s slikarijami je njegova najljubša soba.
Soba je dvoposteljna, z vsem udobjem, ki ga potrebujete za prijetno bivanje:
- kopalnica in pult z umivalnikom
- brezplačni wi-fi in plasma TV
- hladilnik
- sodobno opremo
- unikaten tekstil oblikovalke Almire Sadar.

REZERVIRAJ TO SOBO

Več >>