Ta politika zasebnosti predstavlja pravila, ki urejajo zbiranje, uporabo in razkritje vaših osebnih podatkov s strani MARTINA GREGORI – NOSILKA DOPOLNILNE DEJAVNOSTI NA KMETIJI (v nadaljevanju “ponudnik storitev” ali “mi”). Ta politika je v skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in velja za vse uporabnike spletnega mesta prgavedarjo.si (v nadaljevanju “spletno mesto”).

Zbiranje osebnih podatkov:

Zbiramo naslednje kategorije osebnih podatkov:

Te podatke zbiramo na naslednje načine:

Uporaba osebnih podatkov:

Vaše osebne podatke uporabljamo za naslednje namene:

Razkritje osebnih podatkov:

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam brez vašega predhodnega soglasja. Vendar pa lahko vaše podatke razkrijemo naslednjim kategorijam prejemnikov:

Varnost osebnih podatkov:

Uvedli smo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varnost vaših osebnih podatkov pred nepooblaščeno dostopom, uporabo, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Vaše pravice:

Imate naslednje pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki:

Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, nas prosimo, da nas kontaktirate na info@prgavedarjo.si.

Spremembe politike zasebnosti:

To politiko zasebnosti lahko občasno spremenimo. O vseh spremembah vas bomo obvestili tako, da jih objavimo na spletnem mestu.

Kontakt:

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke v zvezi z to Zasebnostno politiko, nas prosimo, da nas kontaktirate na info@prgavedarjo.si.

Dodatne informacije:

Za več informacij o GDPR obiščite spletno mesto Informacijskega pooblaščenca RS: https://www.ip-rs.si/o-poobla%C5%A1%C4%8Dencu/pristojnosti/varstvo-osebnih-podatkov/.

11.6.2024