Naše sobe v Kranjski Gori

V vseh naših sobah vas pričakujejo naravne brisače in posteljnina s certifikati ORGANIC in FAIR TRADE, lokalni BIO zajtrk, TV, WiFi in unikaten tekstil priznane slovenske oblikovalke Almire Sadar.
Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov

Soba tatka Janeza

Tatek Janez je sedanji gospodar domačije Pr’ Gavedarjo. Je predan okoljevarstvenik, zaščitnik Zelencev (izvira Save Dolinke) in velik zagovornik ekološkega čebelarjenja. Po svoji biološki ekspediciji v Himalaji leta 1972 je v njej shranjeval svoje spomine in takrat je soba dobila tudi vzdevek „indijska” soba. Soba s 100 let starimi, originalnimi in unikatnimi slikarijami je njegova najljubša soba. Soba je dvoposteljna.

Soba mame Marije

Naša največja soba, polna vabljive domačnosti in tople atmosfere, nosi ime po ljubeznivi Mami Mariji. V čudoviti, svetli štiri posteljni sobi vas bo pričakalo vse udobje, ki ga potrebujete za sproščujoče bivanje. Poleg vabljive domačnosti in tople atmosfere so tu originalni kosi unikatnega starinskega pohištva, del njene dote, ki smo jih obnovili, jim vdahnili sodoben značaj, a pri tem pazili, da je ostal duh tradicije neokrnjen.

Soba tete Silve

Teta Silva je bila vedno nasmejana in dobrega zdravja, na domačiji pa je preživela dobršen del svojega življenja. Bila je sošolka od mame Marije in je na domačijo prišla kot pomoč stari mami. Tukaj je ostala dolga leta, nam pa je predstavljala babico, ki je nikoli nismo spoznali.

Stanovanje tata Franca

Tata Franc je bil gospodar domačije dolga leta, domačijo je uspešno vzdrževal in reševal pred propadom.
Stanovanje je troposteljno, z vsem udobjem, ki ga potrebujete za prijetno bivanje: kuhinja s hladilnikom, unikatno kopalnica, ter dodatno ležišče – divan.

Jakova soba

Preprosta soba s pridihom domačnosti je posvečena Jakatu, hlapcu, ki je vsa leta svojega življenja pomagal na naši domačiji. 

Martinina soba

Martina je ljubiteljica potovanj, ki spoštuje naravo in dediščino, zato je domačijo prenovila po načelih eko dediščine. Zaradi velikega povpraševanja je pred leti uredila še dodatne sobe na podstrešju. Soba je v celoti opremljena z oljenim lesom nudi brezskrbni počitek, celotno podobo pa zaokroži vrhunski tekstil priznane slovenske modne oblikovalke Almire Sadar.

Soba družine Žvan

Najmlajša generacija nosi priimek Žvan in po njih sta poimenovani obe klasični družinski sobi, ki se nahajata na podstrešju. Soba je v celoti opremljena z oljenim lesom in nudi brezskrbni počitek, celotno podobo pa zaokroži vrhunski tekstil priznane slovenske modne oblikovalke Almire Sadar. V sobi je poleg zakonske postelje (180 x 200 cm) še raztegljiv kavč (180 x 200 cm), ki je primeren za mlajše obiskovalce.

Mnenja gostov